Honing

Verken de diversiteit van onze honingcollectie, met een scala aan soorten waaronder acaciahoning, lavendelhoning en nog veel meer. Elke soort biedt een unieke smaakervaring. We nodigen u uit om de unieke smaken in onze uitgebreide honingcollectie te ontdekken.

Meer te weten komen over honing?

Meer informatie over honing

Honing Kopen bij Honingwinkel.nl?

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit honing met de laagste prijsgarantie? Dan ben je bij honingwinkel.nl aan het juiste adres. We hebben het breedste assortiment van heel Nederland en België. We hebben ons eigen merk honing, afkomstig van onze eigen bijenkasten en zorgvuldig gekozen collega-imkers. Alle honing die we verkopen is puur, en dat proef je! Honingwinkel.nl is een familiebedrijf dat gelooft in de meerwaarde van honing en honingproducten voor de gezondheid van mensen. We bieden een uitgebreid assortiment aan verschillende honingsoorten, waaronder Manuka honing, propolis, koninginnebrij, stuifmeel en nog veel meer.

Wat is Rauwe Honing?

Rauwe honing is 100% natuurzuiver zonder toevoegingen. We halen deze honing zelf uit onze kasten. Naast dat onze honing heel lekker is, is het ook ontzettend gezond. Honing kan vele positieve effecten op het lichaam hebben. Daarom hebben we onze honing, honing van met zorg geselecteerde collega-imkers en enkele topmerken toegankelijk gemaakt voor andere honingliefhebbers. Zo weten we zeker dat we hoogwaardige, lekkere en kwalitatief goede honing aanbieden.

Tevens, wanneer je bij ons bestelt, help je mee om de Nederlandse zwarte bijen terug te brengen van Texel en Terschelling naar het Nederlandse vasteland. De helft van onze winst gaat namelijk naar onderzoeken en projecten om de Nederlandse zwarte bij terug te brengen en zo ons steentje bij te dragen aan het herstellen van de Nederlandse natuur.

Hoe Gebruik je Pure Honing?

Inwendig Gebruik

  • Als Zoetstof: Vervang gewone suiker door pure honing in thee, koffie, ontbijtgranen en bakrecepten voor een gezondere zoete smaak.
  • Gezonde Boost: Neem dagelijks een lepel pure honing voor natuurlijke energie en een snelle suikerboost.

Uitwendig Gebruik

  • Huidverzorging: Meng pure honing met andere natuurlijke ingrediënten voor gezichtsmaskers en scrubs. Het hydrateert en verjongt de huid.
  • Haarverzorging: Gebruik pure honing als conditioner voor glanzend en gezond haar.

 

Productvormen van Honing

Naast de populaire Manuka honing, propolis, koninginnebrij en stuifmeel hebben we nog veel meer soorten honing en bijenproducten in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar biologische honing, acaciahoning, raathoning, streekhoning of verzorgingsproducten, alle honingsoorten zijn van de beste kwaliteit. Naast ons eigen topmerk Honingwinkel hebben we ook andere hoogwaardige merken in ons assortiment opgenomen, zoals Zealandia Manuka Honing, Manuka Health, Weyn’s, De Traay en Propolia.

Honing is onze passie. 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over een bepaald product of wil je weten wat honing voor jou kan betekenen? Op elke pagina staat specifieke informatie over de honingsoort. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over wat honing voor jou kan betekenen!

Voor ons volledige assortiment kun je terecht op www.honingwinkel.nl.

 

Waar kan ik honing kopen bij Honingwinkel.nl?

Je kunt hoogwaardige honing kopen bij Honingwinkel.nl, jouw vertrouwde bron voor de beste honingselectie.