Koninginnebrij

Filter

0
Onbeperkt
Koninginnenbrij wordt afgescheiden door de voedselklieren van werksterbijen. Een kuur met koninginnenbrij kan positieve werkingen hebben op het lichaam.

Wil u meer weten over koninginnebrijen het gebruik daarvan lees de informatie hier onder aan de pagina.


1. Wat is Koninginnebrij?

Koninginnebrij heeft verschillende namen. Het wordt ook wel koninginnegelei, royal jelly of bijenmelk genoemd. Koninginnebrij wordt door de voedsterbijen gevoerd als voedsel aan jonge larven om die te laten uitgroeien tot koninginnen. Koninginnengelei is een geleiachtig mengsel, dat een geelwitte kleur heeft. Daarnaast heeft het ook een wat prikkelende zurige smaak.

Koninginnebrij is een zeer uniek en krachtig bijenproduct en heeft stimulerende en vitaliserende eigenschappen met hoogwaardige bouwstoffen.
 

2. Waaruit bestaat de Koninginnegelei?

Koninginnengelei heeft een bijzondere en unieke samenstelling. Koninginnegelei bestaat uit 4-8% glucose, 60- 70% water en bevatten B1, B2, B6, B3, B5, B8, B11 en B12 vitaminen, 5% suiker waarvan 3-13% fructose, 0,5-2% sacharose, bevat 9-18% Eiwitten, 2-8% vet, De koninginnengelei bevat 30 verschillende essentiële mineralen, aminozuren, antibacteriële stoffen en spoorelementen.
 

3. Hoe gebruik je Koninginnebrij?

Laat 1 tot 2 lepeltjes koninginnenbrij smelten onder de tong (gebruik hiervoor de meegeleverde lepeltjes, van 0,75g, bijgeleverd bij het potje) bij voorkeur in de ochtend een half uur voor het ontbijt.

Je kunt elk moment van het jaar starten met de kuur. Wel dient de kuur minimaal drie weken te duren voor het optimale effect. Probeer daarom koninginnebrij op vaste tijdstippen in te nemen. Zo voorkom je dat je een dosis vergeet en optimaal kunt genieten van de voordelen van koninginnebrij.

Zowel ouderen als jongeren kunnen baat hebben bij het gebruik van Koninginnegelei als voedingssupplement.

Raadpleeg eerst je huisarts voordat je koninginnenbrij gebruikt wanneer je allergisch bent op bijensteek of/en honing. Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar.
 

4. Hoe bewaar je koninginnebrij?

Houd de pot koninginnebrij goed gesloten en bewaar deze op een koele en donkere plek. De verse koninginnengelei is een half jaar houdbaar in de koelkast. 

De koninginnebrij is verkrijgbaar als koninginnebrij 50 gram, koninginnebrij 100 gram en als koninginnebrij pakket. Bestel je hoogwaardige koninginnebrij bij honingwinkel.nl en geniet gegarandeerd van de beste kwaliteit koninginnebrij. Naast koninginnebrij heeft honingwinkel.nl ook verschillende soorten honing, biologische honing, streekhoning, Manuka honing en propolis in het assortiment. Heb je vragen over de producten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies