Anzer Bali (Anzer Honing) Turkije 250G S.S. Köy Kooperatifi (vloeibaar)
Anzer Bali (Anzer Honing) Turkije 250G S.S. Köy Kooperatifi (vloeibaar)
Waarom kiezen voor Honingwinkel?
Topkwaliteit, puur en rauw rechtstreeks van de imker
Meer dan 60 honingsoorten, uit meer dan 20 landen
Beoordeeld door onze klanten met een 9,8
Kan beschikbaarheid voor afhalen niet laden
NL €55+ | BE €65+
Tevredenheid
Product Beschrijving
Product Beschrijving
Land van herkomst
Turkije
Productbeschrijving
Anzer Bali (honing) wordt door de honingbijen geproduceerd op het plateau van het dorp Anzer in de provincie Rize in Turkije. Op dit plateau groeien jaarlijks ongeveer 500 soorten bloemen waarvan 90 soorten alleen maar hier voorkomen. Omdat op dit plateau geen bomen zijn, komen er geen pollen van bomen in deze honing. Deze honing is bekend door haar geneeskundige werking. Daardoor is de honing relatief duur en kan men er moeilijk er aankomen.
Wegens de hoogte van het plateau kunnen honingbijen alleen in de maanden juni, juli en augustus honing verzamelen. Het komt voor dat in sommige jaren bijen geen honing kunnen verzamelen wegens weersomstandigheden.
De echte Anzer Honing wordt gecertificeerd door een van de gerenommeerde universiteiten van Turkije, genaamd Hacettepe Universitesi. Hacettepe Universiteit doet deze certificering alleen bij de Imkers coöperatie genaamd “S.S. Anzer Ballikoy Kooperatifi” omdat alle imkers die Anzer Honing produceren aangesloten zijn aan deze cooperatie.
Smaak
Anzer honing heeft een vrij intense smaak.
Textuur
De textuur van Anzer-honing verschilt van andere honingsoorten door het hoge stuifmeelgehalte. De bijen die Anzer honing produceren verzamelen nectar van de verschillende bloemen die op het Anzer plateau groeien, waaronder rododendron, kers, appel en wilde bloemen. Deze bloemen zijn rijk aan stuifmeel, dat de bijen meenemen naar de bijenkorf en in de honing verwerken. Dit hoge stuifmeelgehalte geeft de honing zijn dikke, romige textuur en unieke smaak.
Hoe is deze honing te gebruiken/ te eten?
Een koffielepel Anzer Bali neem je een keer per dag in op je nuchtere maag minimaal half uur voor ontbijt. Ook wordt in sommige situaties geadviseerd om drie keer per dag in te nemen. In dat geval dient je liever minimaal drie uur na het eten een koffielepel Anzer Honing in te nemen.
Allergenen informatie
De anzer honing van S.S. Köy Kooperatifi is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar. Daarnaast is het ook niet geschikt voor mensen met een allergie voor bijenproducten.
Houdbaarheid
Honing heeft eigenlijk geen houdbaarheidsdatum, maar de smaak kan met de tijd vervagen. De honing kan daarom het beste binnen twee jaar geconsumeerd worden.
Ingrediënten
100% honing
Verzendmethode
Verzendmethode
- Gratis verzending vanaf €55,00 in NL en €65,00 in BE.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. Op zaterdagen voor 14:00 besteld, maandag in huis.
Terugsturen en terugbetalen
Terugsturen en terugbetalen
- U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren.
- Na annulering heeft u nog 14 dagen om het product retour te sturen.
- Meld uw retour via info@honingwinkel.nl.
- Wij storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, zodra het product in goede orde retour is.
- Verzend- en retourkosten worden hierbij verrekend.
Garantie
Garantie
- Garantie: Wij garanderen 100% pure honing, rechtstreeks van de imker.
- Klachten: Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.
- Contact: Meld klachten eerst bij ons via e-mail dan lossen we het met liefde op: info@honingwinkel.nl
Voedingswaarde
Voedingswaarde
De gemiddelde voedingswaarde van 100% pure honing van de imker (per 100 gram) is ongeveer als volgt:
- Energie: 300–320 kcal
- Eiwitten: 0,3 g
- Koolhydraten: 80 g
waarvan suikers: 80 g - Vetten: 0 g waarvan verzadigd: 0 g
- Vezels: 0,2 g
- Zout: 0 g
Honing bevat daarnaast vitaminen en mineralen, zoals vitamine C, calcium, ijzer en kalium


Honingwinkel.nl
Over ons
Lees meer over het ontstaan van Honingwinkel.nl, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang passie heeft voor pure honing en ambachtelijke producten.

Blog
Waarom versuikert honing? En is dat erg?
"Mijn honing is hard geworden, is hij nog wel goed?"
Het korte antwoord: ja, absoluut!
Versuikerde (gekorrelde) honing is juist een teken van echte, natuurlijke honing. In dit artikel leggen we uit waarom honing versuikert, wat het zegt over de kwaliteit en hoe je ermee omgaat.

webinar
Meld je aan voor ons webinar!
Ontdek de effecten van natuurlijke bijenproducten zoals honing, propolis en stuifmeel in een gratis webinar door Professor Ferhat Ozturk, expert in medische biochemie en apitherapie met meer dan 20 jaar ervaring.
Honingwinkel opgemerkt door google
Super
Goed service
Lekkere honing
Het is een zeer goed honing zelfs malen beter dan manuka honing…