Biologische honing

Filter

0
Onbeperkt

Biologische honing 

Ben je op zoek naar hoge kwaliteit biologische honing met de laagste prijsgarantie? Goed dat je op de webshop van Honingwinkel.nl bent beland! We hebben een zeer ruim aanbod biologische honing. We imkeren al meer dan 20 jaar en hebben ons eigen merk biologische honing. Afkomstig van onze eigenkasten met zorgvuldig uitgekozen collega’s. Alle honing die we verkopen is puur, dus ook de andere merken zijn eerst door een strenge keuring heen gegaan. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit biologische honing. Honingwinkel.nl is een familiebedrijf dat gelooft in de meerwaarde van honing en honingproducten voor de gezondheid van mensen. We hebben veel verschillende smaken biologische honing zoals, biologische acacia honing, biologische bloemenhoning, of zelfs biologische lavendelhoning

Biologische honing kopen?

We imkeren zelf al ruim 20 jaar en genieten zelf keer op keer van verse biologische honing. Deze biologische honing is 100% zuiver zonder toevoegingen. Naast dat biologische honing heel lekker is, is het ook goed voor de gezondheid. Biologische honing kan vele positieve effecten op het lichaam hebben. Daarom hebben we onze eigen honing en ook de biologische honing van met zorg geselecteerde collega imkers en enkele topmerken toegankelijk gemaakt voor andere honingliefhebbers. Zo weten we zeker dat we lekkere en kwalitatief hoogwaardige biologische honing verkopen. 

Biologische honing bestellen op Honingwinkel

Biologische honing bestellen op honingwinkel.nl kent verschillende voordelen. Naast dat je bij Honingwinkel altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit biologische honing voor de scherpste prijs, bestel je ook je biologische honing bij een partij die het welzijn van de bijen hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer je bij ons besteld help je mee om de Nederlandse zwarte bijen terug te brengen van Texel en Terschelling in de Nederlandse natuur in Nederlands vasteland. De helft van onze winst gaat naar onderzoeken en projecten om de Nederlandse zwarte bij terug te halen en daarbij ons steentje bij te dragen aan het herstellen van de Nederlandse natuur. Zo weet je zeker dat het potje biologische honing zo min mogelijk impact heeft gehad op de bijen. 

We hebben veel passie en kennis over honing. Hierdoor kunnen je goed adviseren en informeren. Heb je vragen over biologische honing, of een van onze andere honing of bijenproducten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies