Welke manuka sterkte heb ik nodig? - Honingwinkel

Welke manuka sterkte heb ik nodig?

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van Manuka honing, sta je waarschijnlijk voor de vraag: welke sterkte heb ik nodig? In deze blog bieden we een handige gids om je te helpen bij het kiezen van de juiste sterkte Manuka honing op basis van je behoeften en de gewenste toepassingen.

Begrijp de MGO-waarde: Bij het bepalen van de sterkte van Manuka honing is de MGO-waarde een belangrijke factor om op te letten. MGO staat voor methylglyoxal, een bioactieve stof in Manuka honing die verantwoordelijk is voor de unieke eigenschappen. Hoe hoger de MGO-waarde, hoe sterker de honing.

Specifieke Behoeften:

Als je Manuka honing wilt gebruiken voor gerichte toepassingen, kan het raadzaam zijn om te overleggen met een gezondheidsprofessional. Ze kunnen je adviseren over de juiste sterkte die past bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast kunt u ook altijd met ons contact opnemen voor advies! 

Kwaliteit en Authenticiteit:

Ongeacht de sterkte die je kiest, is het essentieel om te investeren in hoogwaardige en authentieke Manuka honing. Zoek naar producten die afkomstig zijn van gecertificeerde producenten en die voldoen aan de standaarden van de Unique Manuka Factor (UMF) of de MGO-certificering.

Het kiezen van de juiste sterkte Manuka honing hangt af van je persoonlijke behoeften en gewenste toepassingen. Overweeg je doelen en raadpleeg eventueel een professional voor advies. Vergeet niet te investeren in kwaliteit en authenticiteit om te kunnen genieten van de volledige potentie en voordelen van Manuka honing.

Ontdek ons manuka assortiment:

Manuka druppels - Manuka honing van Honingwinkel Manuka mond spray - MGO 100+ - MGO 1350+ -  Manuka MGO 400+ - Manuka honing MGO 850+

Terug naar blog

Manuka honing: