info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Manuka honing MGO 100+

Filter
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
Manuka Health MGO 100+ 250G

Snel bekijken

(0)
Op voorraad
Manuka Health MGO 100+ 250G

Manuka Health MGO 100+ 250G

(0)
€ 25,95

Wat is manuka health met MGO 100+:
Manuka Honing MGO 100+ wordt gecertificeerd aan de hand van de aanwezige waardes van Methylglyoxal in mg/kg. Methylgyloxal is door middel van wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat deze stof van nature voorkomt in de Manuka Honing MGO 100+ en verantwoordelijk is voor de hoge beschikbaarheid en grote hoeveelheden van bio-actieve natuurlijke stoffen wat ten goede komt aan de kwaliteit van de Manuka Honing MGO 100+. Hoe hoger de waardes van MGO Manuka Honing des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn.
 

MGO 100+ 250g - Manuka New-Zealand

Snel bekijken

(0)
Op voorraad
MGO 100+ 250g - Manuka New-Zealand

MGO 100+ 250g - Manuka New-Zealand

(0)
€ 32,50

Manuka New Zealand - MGO 100+ 

Manuka New Zealand - Manuka Honing MGO 100+ (monoflorale manuka honing)

MGO 100+ - MGO (Methylglyoxal) als wetenschappelijke maatstaf - Manuka New Zealand meet door middel van wetenschappelijke tests de aanwezigheid van Methylglyoxal dat ontwikkeld is door de Technische Universiteit van Dresden. MGO 100+ Manuka Honing is getest en gecertificeerd om ten minste 100mg/kg Methylglyoxal te bevatten.

Onze monoflorale manuka honing wordt duurzaam geoogst in de ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland waar de wilde Manuka-boom groeit.

Onze bijen zijn alles voor ons. In het kader van ons bijengezondheidsprogramma zien wij erop toe dat de kasten met zorg worden geplaatst en profiteren de bijen het hele jaar door van de toegewijde zorg van onze zeer ervaren imkers.

Onze monoflorale manuka honing wordt in de gespecialiseerde faciliteiten geoogst, verwerkt en verpakt. Op deze manier kunnen wij onze monoflorale manuka honing tijdens elke fase van het proces nauwlettend monitoren op kwaliteit en integriteit, zodat de unieke natuurlijke eigenschappen van de honing worden geborgd.

Manuka New Zealand heeft een passie als het gaat om de Manuka honing wetenschap. Elke pot van onze monoflorale Manuka honing wordt getest om de zuiverheid, kwaliteit en het natuurlijke MGO-gehalte ervan te garanderen.

Alle monoflorale manuka honing producten van Manuka New Zealand worden geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw Zeeland. 100% uit Nieuw Zeeland.

Als de monoflorale manuka honing eenmaal alle tests heeft doorstaan, wordt de monoflorale manuka honing voorzien van een etiket met de MGO-gradatie (gouden MGO garantie aanduiding) en veilig verzegeld – klaar voor de reis van ons huis naar uw huis.

Manuka New Zealand MGO Manuka Honingen worden uitsluitend geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw Zeeland.

Ingredienten
Manuka Honing

Voedingswaarde per 100 gr.: 
1400 kj/ 335 Kcal energie,
0 gr eiwit,
0 gr. vet,
82.1 gr. koolhydraten;
waarvan 82.1 gr. suikers,
0 gr. vezels en
0,03 gr. zout

Gebruik
Manuka Honing is lekker in je smoothie, yoghurt of
1 theelepel 30 minuten voor elke maaltijd indien je de pure smaak wilt ervaren van deze unieke, krachtige Manuka Honing.

Niet geschikt voor baby's jonger dan 12 maanden. Bewaren onder de 25 graden.

Zealandia premium manuka honing MGO 100+ 250g

Snel bekijken

(0)
Op voorraad
Zealandia premium manuka honing MGO 100+ 250g

Zealandia premium manuka honing MGO 100+ 250g

(0)
€ 33,99

Zealandia MGO 100+ 250G

Over ons:
Bij Zealandia honey draait het om meer dan het creëren van honing in een doorsnee pot. Zealandia honey Manukahoning staat voor 100% Nieuw-Zeelandse Manukahoning, waarbij elke pot tot in de perfectie tot stand komt. 

“Wij zijn bij elke stap betrokken, van het land tot de bijenkorf, de pot, de verwerking, de verpakking en u als onze consument.” 

Betrouwbaarheid, kwaliteit en zuiverheid hebben we hoog in het vaandel staan. Wij willen zorgdragen voor een goed product voor onze klanten. Als Zealandia honey hebben wij namelijk de passie om het verschil te maken en dit ook aan onze klanten te laten ervaren. 

In elke pot Zealandia honey zit 100% Nieuw-Zeelandse Manukahoning, waarbij gebruik is gemaakt van onze rijke kennis aan onderzoek en ontwikkelingen. Onze medewerkers hebben daarnaast uitgebreide kennis van voedingswetenschap en zijn tevens ook betrokken geweest bij de ontwikkeling van meerdere honingnormen en testmethoden over de hele wereld.

Zealandia Honey, MGO Manukahoningen worden uitsluitend geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw-Zeeland!

Wat is Manukahoning?
Manukahoning is een monoflorale honing van de Manuka-struiken ((Leptospermum scoparium). De Manuka-struiken groeien met name in Nieuw-Zeeland en hebben een lange geschiedenis als bijzonder struik onder de oorspronkelijke inwoners van Nieuw-Zeeland. Deze honing is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en erkend om zijn antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen.

Onze Manukahoning wordt geoogst rekening houdende met duurzaamheidaspecten in de ongerepte natuur in Nieuw-Zeeland.

Wat is MGO, waar komt het vandaan en wat maakt MGO zo bijzonder?
MGO (methylglyoxal) is het belangrijkste antibacteriële component en essentiele verbinding in Manukahoning en komt af van de omzetting van dihydroxyaceton (DHA) in Methylglyoxal. Dihydroxyaceton wordt in hoge concentratie aangetroffen in de nectar van bloemen van Manuka-struiken.

MGO ook de wetenschappelijke maatstaaf om de kwaliteit en sterkte van de Manukahoning te meten. Elke pot MGO Manukahoning van Zealandia Honey wordt getest en gecertificeerd door natuurlijk MGO-gehalte. 
Deze Zealandia Manukahoning 100+ is hierop getest en gecertificeerd om ten minste 100mg/kg Methylglyoxal te bevatten.

MGO is een zeer reactieve verbinding en vanwege zijn unieke chemische structuur reageert het met bacterieel DNA en verstoort het zijn structurele integriteit en functie. Het voorkomt dus direct de vorming van nieuwe bacteriële cellen.


 Hoe te gebruiken:
  • In de ochtend 1 tot 2 theelepels op nuchtere maag rechtstreeks vanuit de verpakking op de tong laten smelten en ander eten en drinken vermijden gedurende minstens 15 minuten.
  • Kan worden toegevoegd aan drank. ** 
  • Kan gebruikt worden bij het koken of bakken. ** 
  • Kan gebruikt worden als dressing voor over je salade. 
  • Kan ook in de ochtend gebruikt worden voor op je ontbijt, zoals geroosterd brood of yoghurt. 


** Houd er rekening mee dat op hogere temperaturen brengen van honing dan 40 graden de werkzame stoffen in de honing kan beschadigen.

Let op!
Raadpleeg eerst je huisarts voordat je Manukahoning gebruikt wanneer je allergisch bent op bijensteek of/en honing.
Kinderen onder de 1 jaar mogen geen Manukahoning.
 

MGO 100+ 500g - Manuka New-Zealand

Snel bekijken

(0)
Op voorraad
MGO 100+ 500g - Manuka New-Zealand

MGO 100+ 500g - Manuka New-Zealand

(0)
€ 58,00

Manuka New Zealand - MGO 250+ 

Manuka New Zealand - Manuka Honing MGO 250+ (monoflorale manuka honing)

MGO 250+ - MGO (Methylglyoxal) als wetenschappelijke maatstaf - Manuka New Zealand meet door middel van wetenschappelijke tests de aanwezigheid van Methylglyoxal dat ontwikkeld is door de Technische Universiteit van Dresden. MGO 250+ Manuka Honing is getest en gecertificeerd om ten minste 250mg/kg Methylglyoxal te bevatten. 

Onze monoflorale manuka honing wordt duurzaam geoogst in de ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland waar de wilde Manuka-boom groeit.

Onze bijen zijn alles voor ons. In het kader van ons bijengezondheidsprogramma zien wij erop toe dat de kasten met zorg worden geplaatst en profiteren de bijen het hele jaar door van de toegewijde zorg van onze zeer ervaren imkers. 

Onze monoflorale manuka honing wordt in de gespecialiseerde faciliteiten geoogst, verwerkt en verpakt. Op deze manier kunnen wij onze monoflorale manuka honing tijdens elke fase van het proces nauwlettend monitoren op kwaliteit en integriteit, zodat de unieke natuurlijke eigenschappen van de honing worden geborgd.

Manuka New Zealand heeft een passie als het gaat om de Manuka honing wetenschap. Elke pot van onze monoflorale Manuka honing wordt getest om de zuiverheid, kwaliteit en het natuurlijke MGO-gehalte ervan te garanderen.

Alle monoflorale manuka honing producten van Manuka New Zealand worden geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw Zeeland. 100% uit Nieuw Zeeland.

Als de monoflorale manuka honing eenmaal alle tests heeft doorstaan, wordt de monoflorale manuka honing voorzien van een etiket met de MGO-gradatie (gouden MGO garantie aanduiding) en veilig verzegeld – klaar voor de reis van ons huis naar uw huis.

Manuka New Zealand produceert uitsluitend (rauwe) raw, ongefilterde, ongepasteuriseerde monoflorale MGO Manuka Honing.

Manuka New Zealand MGO Manuka Honingen worden uitsluitend geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw Zeeland.

Ingredienten
Manuka Honing

Voedingswaarde per 100 gr.: 
1400 kj/ 335 Kcal energie,
0 gr eiwit,
0 gr. vet,
82.1 gr. koolhydraten;
waarvan 82.1 gr. suikers,
0 gr. vezels en
0,03 gr. zout

Gebruik
Manuka Honing is lekker in je smoothie, yoghurt of
1 theelepel 30 minuten voor elke maaltijd indien je de pure smaak wilt ervaren van deze unieke, krachtige Manuka Honing.

Niet geschikt voor baby's jonger dan 12 maanden. Bewaren onder de 25 graden.

Zealandia premium manuka honing MGO 100+ 500g

Snel bekijken

(0)
Op voorraad
Zealandia premium manuka honing MGO 100+ 500g

Zealandia premium manuka honing MGO 100+ 500g

(0)
€ 67,99

Zealandia MGO 100+ 500G

Over ons:
Bij Zealandia honey draait het om meer dan het creëren van honing in een doorsnee pot. Zealandia honey Manukahoning staat voor 100% Nieuw-Zeelandse Manukahoning, waarbij elke pot tot in de perfectie tot stand komt. 

“Wij zijn bij elke stap betrokken, van het land tot de bijenkorf, de pot, de verwerking, de verpakking en u als onze consument.” 

Betrouwbaarheid, kwaliteit en zuiverheid hebben we hoog in het vaandel staan. Wij willen zorgdragen voor een goed product voor onze klanten. Als Zealandia honey hebben wij namelijk de passie om het verschil te maken en dit ook aan onze klanten te laten ervaren. 

In elke pot Zealandia honey zit 100% Nieuw-Zeelandse Manukahoning, waarbij gebruik is gemaakt van onze rijke kennis aan onderzoek en ontwikkelingen. Onze medewerkers hebben daarnaast uitgebreide kennis van voedingswetenschap en zijn tevens ook betrokken geweest bij de ontwikkeling van meerdere honingnormen en testmethoden over de hele wereld.

Zealandia Honey, MGO Manukahoningen worden uitsluitend geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw-Zeeland!

Wat is Manukahoning?
Manukahoning is een monoflorale honing van de Manuka-struiken ((Leptospermum scoparium). De Manuka-struiken groeien met name in Nieuw-Zeeland en hebben een lange geschiedenis als bijzonder struik onder de oorspronkelijke inwoners van Nieuw-Zeeland. Deze honing is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en erkend om zijn antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen.

Onze Manukahoning wordt geoogst rekening houdende met duurzaamheidaspecten in de ongerepte natuur in Nieuw-Zeeland.

Wat is MGO, waar komt het vandaan en wat maakt MGO zo bijzonder?
MGO (methylglyoxal) is het belangrijkste antibacteriële component en essentiele verbinding in Manukahoning en komt af van de omzetting van dihydroxyaceton (DHA) in Methylglyoxal. Dihydroxyaceton wordt in hoge concentratie aangetroffen in de nectar van bloemen van Manuka-struiken.

MGO ook de wetenschappelijke maatstaaf om de kwaliteit en sterkte van de Manukahoning te meten. Elke pot MGO Manukahoning van Zealandia Honey wordt getest en gecertificeerd door natuurlijk MGO-gehalte. 
Deze Zealandia Manukahoning 100+ is hierop getest en gecertificeerd om ten minste 100mg/kg Methylglyoxal te bevatten.

MGO is een zeer reactieve verbinding en vanwege zijn unieke chemische structuur reageert het met bacterieel DNA en verstoort het zijn structurele integriteit en functie. Het voorkomt dus direct de vorming van nieuwe bacteriële cellen.


 Hoe te gebruiken:
  • In de ochtend 1 tot 2 theelepels op nuchtere maag rechtstreeks vanuit de verpakking op de tong laten smelten en ander eten en drinken vermijden gedurende minstens 15 minuten.
  • Kan worden toegevoegd aan drank. ** 
  • Kan gebruikt worden bij het koken of bakken. ** 
  • Kan gebruikt worden als dressing voor over je salade. 
  • Kan ook in de ochtend gebruikt worden voor op je ontbijt, zoals geroosterd brood of yoghurt. 


** Houd er rekening mee dat op hogere temperaturen brengen van honing dan 40 graden de werkzame stoffen in de honing kan beschadigen.

Let op!
Raadpleeg eerst je huisarts voordat je Manukahoning gebruikt wanneer je allergisch bent op bijensteek of/en honing.
Kinderen onder de 1 jaar mogen geen Manukahoning.

Qr-code 
Zealandia permium manuka honing MGO 1000+ heeft als een van de eerste manuka potjes een Qr-code. Dit is heel uniek aangezien Zealandia honey het eerste merk is dat hier gebruik van maakt. De Qr-code is bovenop de dop van de pot manuka honing te vinden en kunt u scannen met uw mobiel. Na het scannen van de code opent zich een nieuwe webpagina. Hierop, kunt je allerlei informatie over uw pot manuka honing vinden. Zo kun je zien waar de manuka honing vandaan komt, kun je het echtheidscertificaat bekijken, maar kan je ook de laboratorium resultaten bekijken. 


Manuka honing 100 MGO

Manuka honing onderscheidt zich van de gewone honing. Het is een bijproduct van de Manuka-plant. Aan deze struiken worden veel gezondheidsvoordelen opgehangen. Manuka heeft een zeer sterke en unieke smaak en heeft een donkerbruine kleur. MGO is daarnaast het belangrijkste component en de essentieelste verbinding in Manuka honing. De hoeveelheid MGO is een belangrijke maatstaaf. Manuka honing 100 MGO heeft een MGO-waarde van 100, dit geeft dus de hoeveelheid werkzame stof in de honing weer. MGO reageert vanwege zijn unieke chemische structuur met bacterieel DNA en verstoort de structurele integriteit en functie. Het voorkomt daarmee de vorming van nieuwe bacteriële cellen.


Manuka honing 100 MGO kopen?

Wanneer je op zoek bent naar Manuka honing 100 MGO heeft honingwinkel.nl een ruim assortiment. We hebben Manuka van zeer hoge kwaliteit. De gekwalificeerde merken waarvan wij Manuka honing 100 MGO aanbieden zijn: Manuka Health, Manuka New Zealand en Zealandia. Zo is iedere pot gegarandeerd van de beste kwaliteit, en bevat het de gewenste hoeveelheid MGO.


Hoe gebruik je Manuka honing 100 MGO?

Manuka honing 100 MGO kan het beste in de ochtend gebruikt worden. Neem 1 tot 2 theelepels Manuka honing op een nuchtere maag. Neem de Manuka honing 100 MGO rechtstreeks uit de verpakking en laat dit smelten op de tong. Probeer daarna voor tenminste 15 minuten ander eten en drinken te vermijden.

-    Honing kan op temperaturen van 40 graden of hoger zijn werkzame stoffen verliezen. Verwarm daarom nooit de Manuka honing.


Hoe bewaar je Manuka honing 100 MGO?

Om de kwaliteit van de Manuka honing 100 MGO te behouden is het belangrijk om deze honing op de juiste manier te bewaren. Zorg ervoor dat je de honingpot altijd goed afsluit met de deksel. Wanneer je de deksel niet goed afsluit, verandert de verhouding van vocht en suiker. Bewaar de honing op een droge en donkere plaats, maar zet de pot nooit in de koelkast.


Waar moet je op letten wanneer je Manuka honing 100 MGO wilt gebruiken?

Zorg ervoor dat je Manuka honing koopt met een duidelijke MGO-verwijzing. Zo weet je precies hoeveel werkzame stof je binnenkrijgt. 

Let op!
Raadpleeg eerst je huisarts voordat je Manuka honing gebruikt wanneer je allergisch bent op bijensteek of/en honing.  Kinderen onder de 1 jaar mogen geen Manuka honing gebruiken.


Manuka honing 250 MGOManuka honing 400 MGOManuka honing 550 MGOManuka honing 850 MGOManuka honing 1000 MGO


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.