Klaverhoning

Filter

0
Onbeperkt
Klavertjes brengen niet alleen geluk, van de bloemen kan ook nog is de lekkerste honing worden gemaakt. Klaverhoning is daarnaast niet alleen erg lekker, maar ook gevuld met mineralen, enzymen en vitamine.
Bezig met laden...
Klaverhoning 350g de Traay (vloeibaar)
Klaverhoning 350g de Traay (vloeibaar)

Zie productomschrijving voor meer informatie. Lees meer

€ 7,49

*

Prijs per stuk

Op voorraad

remove add

Wat is klaverhoning?

Klaverhoning wordt dus gemaakt van klaverbloemen. Dit is meestal de witte klaverbloem die veelal in weilanden en bermen groeien. Er zijn ook andere soorten die bijvoorbeeld zijn gemaakt van de rode klaver. 
De smaak van klaverhoning is lekker zoet. Het is zelfs de zoetste honing die er te vinden is. Kinderen zijn daarom gek op deze honing. Door de crème structuur die de honing heeft, smeert het ook nog is erg makkelijk. Het is daarmee de perfecte honing om kinderen om bij kinderen op hun brood te smeren. Wanneer je zelf ook een echte zoetekauw bent, dan is deze honing ook zeker aan te raden om zelf lekker op te eten. 

Klaverhoning gezond

Klaverhoning bevat, net als andere honing, mineralen, enzymen en vitamine. Verder kan klaverhoning verlichting geven bij maagklachten. 

Klaverhoning kopen doe je bij Honingwinkel.nl

De lekkerste klaverhoning koop je natuurlijk bij Honingwinkel.nl. Bij Honingwinkel.nl garanderen we je namelijk van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Honingwinkel denkt daarnaast niet alleen aan het beste voor de klant, maar ook de bij staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klaverhoning is gemaakt met het welzijn als middelpunt. Zo kan je onbezorgd genieten van jouw klaverhoning. Wij imkeren zelf al meer dan 20 jaar dus kunnen je goed informeren en adviseren. Heb je vragen over onze bloemenhoning, of een van onze andere honing of bijenproducten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies