Streekhoning

Filter

0
Onbeperkt
Proef de honing uit de regio met streekhoning van Honingwinkel.nl. De lekkerste smaken van Nederlandse streken tot honing van over de gehele wereld. Ontdek ons assortiment.


Ontdek de smaken van de wereld

Bij streekhoning is de honing niet gemengd, maar krijg je alleen honing welke uit de aangegeven regio afkomstig is. Hierdoor is de honing gemaakt van de nectar van de planten die de regio rijk is. Het gevolg zijn unieke smaken die alleen met streekhoning gecreëerd kunnen worden. Waarom je daarom houdt van het ontdekken van nieuwe smaken, dan is een streekhoning de perfecte manier om dit te doen.

Streekhoning als honing tegen hooikoorts 

Een verder voordeel van streekhoning is dat streekhoning kan werken tegen hooikoorts. Hierbij moet je wel de honing kiezen die uit jouw regio komt. Het idee hiervan is namelijk dat je door het eten van streekhoning van jouw regio, een resistentie opbouwt tegen de pollen in jouw regio. Wanneer het pollenseizoen daarom weer begint, kan je een vermindering van de hooikoorts klachten verwachten. Zo kan honing niet alleen erg lekker zijn, maar ook goed.

Honingwinkel de specialist van streekhoning

Bij Honingwinkel zijn we begonnen als imkers met streekhoning uit Utrecht. Om deze rede zijn we dé specialist op streekhoning gebiedt en hebben we een liefde voor dit type honing ontwikkeld. We hebben daarmee een van de meest uitgebreide assortimenten streekhoningen uit alle windrichtingen. Ben je daarom op zoek naar streekhoning op heb je vragen over dit prachtige product? Wees dan vooral welkom in onze winkel of neem contact met ons op.

Streekhoning kopen? 

 Wil je streekhoning kopen? Dan krijg je diverse voordelen bij Honingwinkel buiten ons uitgebreide assortiment. Zo weet je bij ons zeker dat je kwaliteitsproducten krijgt waarbij rekening is gehouden met mens en milieu. Daarnaast wordt jouw zending vanaf de €45,- gratis verzonden en bestel je voor 15:00, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis!

 

Meer informatie over streekhoning:

Wat is streekhoning?


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies