Crème honing

Filter

0
Onbeperkt
Op zoek naar crème honing? Het assortiment van Honingwinkel heeft alles wat jij zoekt. Van een algeheel bekende crème bloemenhoning tot een lindehoning en koolzaadhoning: Honingwinkel heeft het allemaal beschikbaar. Neem daarom vooral een kijkje in ons assortiment.


Wat is crème honing?

Crème honing is een honing die dikker is dan de welbekende vloeibare honing. Deze honing heeft een troebele structuur en is daarom vaak niet doorzichtig. Crème honing wordt gemaakt door middel van vloeibare honing gecombineerd met gekristalliseerde honing. Door dit goed door elkaar te roeren en op een koele plek (zoals een koelkast) te bewaren wordt de honing dikker en krijg je crème honing. Omdat glucose kristalliseert in de honing, en glucosekristallen van nature puur wit zijn, is roomhoning altijd lichter van kleur dan vloeibare honing van dezelfde bloemsoort. 

De voordelen van crème honing

Crème honing is dikker en is daarom makkelijker om met bijvoorbeeld een lepel te eten of te smeren op brood. Crème honing is daarom niet alleen praktisch, maar heeft ook een veel zachtere smaak dan vloeibare honing. Deze zachtere smaak wordt veroorzaakt door de combinatie van vloeibare honing gecombineerd met gekristalliseerde honing. Doordat rauwe honing ook van nature kristalliseert, veranderd deze na verloop van tijd veelal ook in crème honing. Crème honing is in veel gevallen dus een combinatie van gekristalliseerde rauwe honing en geprocedeerde honing. 

Crème honing kopen?

Wil je crème honing kopen? Dan heb je een zee aan keuze bij honingwinkel.nl. We hebben het breedste online aanbod als het aankomt op crème honing en dat alles tegen een scherpe prijs. Zo zijn wij jouw vaste punt wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve crème honing. Alle honing die je vandaag voor 15:00 besteld, heb je de volgende dag al bij jou in huis. Zo kan je bijna direct van jouw gekozen honing genieten.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies